Cont client Mondo Romania
 
       
 
Cautare echipament protectie Mondo
 
  Echipament protectie Mondo - Detectie gaze
 
ECHIPAMENTE PROTECTIE
Imbracaminte de protectie
Incaltaminte de protectie
Manusi de protectie
Protectia capului
Protectie auditiva
Protectie respiratorie
Echipament lucru la inaltime
Detectie alcool, droguri, gaze
Articole prim ajutor & salvare
Semnalizare-delimitare - marcare - adezivi
Electrosecuritate
Indicatoare securitate & articole rutiere
Diverse & Igiena & Lanterne Led & Paza
Stingatoare &Echipamente PSI
Protectia mediului
Echipamente ridicare
Echipamente speciale ESD
Incaltaminte HAIX
DIVERSE
Noutati Mai
Reduceri Mai
Cum cumpar
Termeni si conditii
Garantie produse
NEWSLETTER  
   
Dezabonare
 
ULTIMELE PRODUSE VIZUALIZATE
 
 
DRAGER X-AM 7000 (8317400) - SCOS DIN FABRICATIE ! - Detector DRAGER multi-gaz
  - aparat multigaz care măsoară şi avertizează pană la 5 gaze simultan pe cele 5 canale disponibile (2 canale pentru senzor infraroşu,catalitic şi PID 3 canale pentru senzor electrochimic-gaze toxice si O2)
- principiu de măsură: IR-CO2 sau gaze explozive Ex-termocatalitic � conductivitate termică Tox şi O2-Electrochimic (peste 50 substanţe) PID-fotoionizare-detecţie COV (compuşi organici volatili)
- detecţie scăpări gaze explozive (ppm)
- grad de protecţie: IP 67

- alarmă: optică, acustică şi vibraţii
- memorie de date
- afişaj digital, iluminabil
- pompă automată �ncorporată prelevare max. 45 m
- dimensiuni: 150 x 140 x 75 mm
- masa: cca. 600 g (inclusiv acumulator).

Drager X-AM 7000 este o solutie noua de detectie simultana si continua utilizind maxim cinci senzori. Combinatii de cite 5 senzori dintr-o lista de mai mult de 25 de senzori, permite solutii flexibile de monitorizare pentru fiecare gaz in parte.
X-am 7000 poate fi echipat cu 3 senzori electrochimici si 2 senzori catalitici sau 2 senzori in infrarosu ( sau 1 senzor catalytic si 1 sensor in infrarosu)
Este combinatia ideala pentru utilizarea in aplicatii pentru care monitorizarea oxigenului, a gazelor si vaporilor combustibili si toxici din mediul inconjurator este necesara.

Flexibilitate prin varietate de senzori
Extinderea portofoliului la mai mult de 25 de senzori permite detectia pentru mai mult de 100 de gaze si vapori. Unii senzori electrochimici, catalitici si in infrarosu,permit selectarea atat a altor gaze incluse intr-o lista data in vederea masurarii, cat si modificarea domeniului de masurare,prin apelarea la o simpla functie din meniu(soft). Astfel, gama de gaze masurate si precizia de masurare cresc. Senzori Drager sint renumiti pentru timp de raspuns foarte scurt, cu interferente minore, pentru gradul inalt de precizie si durata lunga de viata.

Senzori inteligenti interschimbabili
Fiecare sensor este recunoscut automat in momentul in care se instaleaza pe aparat. Toti senzori sint precalibrati, astfel incit reconfigurarea aparatului X-am 7000 este data de simpla schimbare a senzorilor, nefiind necesara interventia service-ului.

Functionarea intuitiva a softului
Softul instalat pe aparatul X-am 7000 a fost realizat pe baza informatiilor primite de la clienti, facind posibila o exploatare facila a instrumentului. Valorile functiilor ca TWA sau STEL ca si medie pot fi vizualizate rapid.

Functia de detectie a scurgerilor
Detectarea scurgerilor a fost revolutionata prin construirea aparatului X-am 7000.
O noua sonda, flexibila precum �gitul de lebada��, simplifica cautarea scurgerilor la nivelul bordurilor, la nivelul valvelor de inchidere/deschidere a dispozitivelor . In mod �cautare��, instrumental genereaza crescator sau descrescator rata de alarmare(bip-uri), in functie de concentratia detectata.

Rezistent la socuri si la apa
Construit in scopul de a fi rezistent la praf si la stropiri cu apa, In cazul in care X-am 7000 este imersat, nu se defecteaza.
Designul special al mansonului din cauciuc protejeaza aparatul impotriva daunelor rezultate in urma socurilor si scaparii in apa la o adincime de aproximativ 1,5m.
Este construit pentru a fi utilizat o lunga perioada de timp. Noul design al modulului intelligent de incarcare pentru accumulator, garanteaza functionarea continua pentru o perioada de pina la 20 de ore( in functie de tipul acumulatorului utilizat). Senzori utilizati pentru X-am 7000 au o durata de viata mai mare de 5 ani.

Functii multiple de alarmare
In starea de alarmare, alarmele nu pot fi ignorate din cauza nivelul ridicat al sunetelor multi-ton emise de hupa. Cimpul visual al larmei optice este de 360�, asigurind atragerea atentiei asupra utilizatorului. Prin emiterea unui semnal acustic la fiecare 6 secunde, X-am 7000 confirma functionarea la parametri normali.

Informarea rapida
Dimensiunile caracterelor de pe display si a functiei de alarmare auto-zoom raportata la concentratie, garanteaza recunoasterea rapida a valorilor si simbolurilor afisate pentru o analiza rapida a situatiei sau a pericolelor.

Memorie de date
Inmagazineaza 30.000 seturi de valori pe o perioada de 100 ore din minut in minut. Datele pot fi descarcate pe PC cu ajutorul unei interfete IR si a software �GasVision�.

Pompa incorporata
Permite prelevarea de la o distanta de 45 m cu ajutorul accesoriilor de prelevare. Obturarea cailor de acces in pompa este semnalata prin alarmare.

Date tehnice
Aparat multigaz care avertizeaza si masoara pana la 5 gaze simultan pe cele 5 canale: 3 pentru senzori elctrochimici (gaze toxice sau oxigen) si 2 senzori catalitici respectiv IR (pentru gaze si vapori combustibili sau dioxid de carbon)

Pret afisat pentru detector Draeger X-am 7000, format din:
- aparat de bază cu manson de protectie din cauciuc, curea ,adaptor de calibrare-prelevare ,filtru praf-apa.
- fara memorie de date, fara pompa interna si fara unitati de alimentare.
- meniu in limba la alegere

Pentru accesorii, va rugam sa ne contactati.
Echipamente Protectia Muncii - Detector DRAGER multigaz X-am 7000
Pret fara TVA
2680 lei
 
Inapoi
Cantitate bucati
Pe langa acest produs, clientii au mai achizitionat si:
 
JSP Maintenance KIT 20L
Kit interventie pentru deversari de diverse substante
Echipament protectie mediului - Kit interventie pentru deversari de produse petroliere
320 lei
MICROLINES EXTREME
Scurta impermeabila, reflectorizanta, ignifuga, antistatica si antichimica
Jacheta  Microlines Extreme
1850 lei
JSP EVO6100 Full Brim
Casca profesionala de protectie pentru industria oil gas
Casca profesionala de protectie - Industria petroliera - Casca petrolist
125 lei
 
 
 
 
 
   
© 2009 Mondo Romania